STATCOUNTER


miércoles, 25 de mayo de 2011

UN GATET PER AL DAVID








Heus aquí quatre supervivents nats. La seva mare, una gata de no gaire més de quatre anys ha desaparegut sense deixar rastre. Probablement ha estat atropellada, o raptada per algun malànima. Una pèrdua força lamentable: era una felina bellíssima.
Sortosament, i per aquelles coincidències de la vida, mentre els meus pares estaven a l'hort, tenint cura de les escaroles, van escoltar uns miols desesperançats. Encuriosits per aquells sorolls, els meus pares van fer una batuda pels encontorns. La seva sorpresa va ser formidable en ullar, enmig dels herbots, les quatre siluetes bellugadisses. Eren quatre gates, esprimatxats i bruts. Estaven morts de fam: de ben segur que deurien portar uns quants dies sense empassar-se ni un glop de llet. Apiadats pels miols estridents dels animalons, els meus pares els van agafar per nodrir-los. Ràpidament van lligar caps. Aquelles bestioles famolenques eren els fills de la gata recentment extraviada.
Probablement un d'aquests animalons serà per al David. Perquè no se senti tan sol al seu pis de Barcelona. Espero que li faci bona companyia i que tots dos esdevinguin amics i es donin afecte mútuament.